COLLEGA'S VERTELLEN

Ik ken Veerle als een professional die naar de kern van de zaak gaat. Ze heeft een diep inzicht in menselijke en organisationele dynamieken. Ze weet door een scherpe intuïtieve wijsheid de kern van een probleem te benoemen. Op een niet-oordelende, aanvaardende en erg ondersteunende manier helpt ze mensen en organisaties vooruit.  
Els Demesmaeker, Coach voor organisatie, team en individu. 
 

 Veerle is een belezen collega coach, die een probleem vanuit verschillende invalshoeken kan toelichten, om dan met ondernemingservaring, verschillende opties voor te stellen. Ik waardeer vooral haar intelligentie en aanvoelen om de juiste verhelderende vragen te stellen. Het heeft me verder gebracht in het zien van opties.”

Gaston Vanhaeren, Leadership Trainer

 Partners                                                        

Ik werkt vanuit BRIO.WORKS graag samen met:                                  

  • The 7th C                                                    
  •  Levuur
  • TalentIndex                                                                         
  • De Onderstroom
  • AMAZO
  • Dialogisch
v1A kopie.jpg

VEERLE MEURS (°1970)

Ik ben de bezieler van BRIO.WORKS. Vroeger studeerde ik wijsbegeerte & familiale en seksuologische wetenschappen aan de KU-Leuven en ik werd ook Gestalttherapeut en –trainer. Ik schoolde mij aanvullend in systemisch werken, inspirerend coachen, en generatief leiderschap.

Naast mijn praktijk als therapeut, coach en trainer was ik ook altijd trouw aan mijn ondernemend bloed. Ik was projectcoördinator, directeur en bestuurder en ben al meer dan 12 jaar samen met mijn levenspartner zaakvoerder van een bloeiende onderneming. 

De jaren ervaring als werknemer en leidinggevende hebben me  geleerd hoe belangrijk het is dat mensen zich goed voelen bij wat ze doen en hoe helpend een ondersteunende werkomgeving daarbij is. Als coach, trainer en ondernemer ervaar ik hoe voldoening, werkplezier en het resultaat toenemen als mensen groeien in hun eigen innerlijk leiderschap.

Als mens, partner en moeder leerde ik het belang van vertrouwen en wederkerigheid opdat mensen kunnen worden wie ze werkelijk zijn.

 

Voor meer informatie over mijn professionele achtergrond? klik hier 

Tot jouw dienst!

Veerle